fredag 1 mars 2013

Mallar på rubriker

Jag tänker inte utlova några dagliga uppdateringar här på bloggen.Men idag blir det ändå några rader


  • Mullsjö på kartan

Hide-a-lite har satt Mullsjö på innebandykartan. Men frågan är i vilket distrikt... I denna känsliga fråga verkar det vara många som tror att det är Småland. Jag gjorde själv misstaget i en text för några år sedan. Det dröjde inte länge förrän en patriotisk västgöte hörde av sig och beättade vad som gäller. 


  • Mello på tomgång

Andra chansen i melodifestivalen känns ovanligt beige i år. Vet inte om det beror på det allmänt svaga startfältet. Är tämligen säker på att det bli Yohio som kommer att vinna den svenska uttagningen nästa lördag!


  • Millar på kontot

Varje lördag lever jag på hoppet. Hoppet om att Svenska Spel-kontot ska få påfyllning med några miljoner. Pappa och jag kör Stryktipset regelbundet men bortsett från tio och elva rätt emellanåt har det inte skett några märkbara förändringar på kontot. Än så länge…


  • Moll på isen

Almtuna har bara vunnit 14 av 51 matcher i hockeyallsvenskan. Ändå lever drömmen om nytt kontrakt ända in i sista omgången.
Frågan är om något lag i den svenska idrottshistorien har spelat lika många måste-matcher under en säsong…

2 kommentarer:

  1. En annan rubrik kanske?

    Innebandyns regelbok — den utmärkta leken som vuxna spelar

    www.storify.com/FredrikW/innebandyns-regelbok

    SvaraRadera
  2. JA, han lyckas verkligen spä på och hålla fördomarna om vår sport vid liv! Vissa av dessa fördomar trodde(Hoppades)jag hade suddats bort för 10-15 år sedan...

    Sickiplast, brandmän. Herre gud! Förstår naturligtvis att han försöker skämta...

    SvaraRadera